Diensten

Schilderwerk
Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien. Het is ook het behoud van uw huis of bedrijfspand. Daarom neemt u een echte professional in de armen. Een echte vakschilder die u helpt met deskundig advies en prima vakwerk levert. Perfect schilderwerk dat uw geld meer dan waard is.
Greg Baart: "Ik werk uitsluitend met verf van professionele topkwaliteit. Ik luister goed naar uw wensen en neem de situatie zorgvuldig in ogenschouw. Weet u al precies wat u wilt? Of stelt u prijs op een goed kleur- en verfadvies? Daarna kom ik met een duidelijke prijsopgave, u weet vooraf precies waar u aan toe bent."


Stucwerk
"Mooi stucwerk maakt het verschil. Er zijn veel dingen waarvan ik zeg dat kunt u makkelijk zelf, maar mooi stucwerk vereist veel ervaring. Ik heb die ervaring ruimschoots en kan uw project van begin tot eind voor u in orde maken. Na het stuken van wand of plafond kunt u kiezen voor afwerking met sierpleister, muurverf of behang."


Klein timmerwerk
"Naast schilderen en stuken houd ik me ook bezig met kleine verbouwingen. Ik heb heel wat verbouwingen gedaan. In mijn werkplaats beschik ik over alle benodigde professionele  apparatuur voor houtbewerking. En ik heb een team van specialisten om mij heen verzameld die heel goed zijn op hun vakgebied, zoals loodgieters, metselaars, timmerlieden, tegelzetters etc."
Dr. de Vriesstraat 19     1654 JS   Benningbroek
in- & exterieuradvies schilderwerken stucwerken verfspecialist klein timmerwerk
06 51 10 86 16     info@in-en-exterior.nl